Recensies


Reactie plaatsen

Reacties

Judith
5 maanden geleden

Ik sta versteld.
Al zo'n 20 jaar een verstokte roker, waar het stoppen maar niet bij wil lukken.
Half mei één bezoekje bij Ingrid afgelegd en nu al weer drieënhalve maand rookvrij zonder ontwenningsverschijnselen.
Dank Ingrid, ik ben je hier heel dankbaar voor!

Max
7 maanden geleden

Super! Ongelooflijk!
September vorig jaar naartoe gegaan op advies van vriend die tegen de Zwitserse grens woont. Daarvandaan komen ze zelfs naar Kerkrade. Op-en-neer 7 uur rijden.
Ongelooflijk, je stapt naar buiten en hebt geen behoefte meer aan nicotine. Kosten had ik er na drie maanden uit.
Hartelijk dank voor deze behandeling!

Jolanda Veltmeijer
9 maanden geleden

Kan ik op korte termijn een afspraak maken=

Ron Coerver
een jaar geleden

Nu inmiddels 4 jaar geleden de behandeling bij Laser Vitalis Kerkrade en vanaf de eerste dag geen enkele sigaret meer gerookt. Super tevreden.

Michael Hölzle
een jaar geleden

Guten Tag,
Ich würde gerne einen Termin zur Raucherentwöhnung mit dem Laser bei Ihnen machen. Könnten Sie mir freundlicher Weise einen freien Termin nennen? Ich bin zeitlich flexibel und sollte einen Vorschlag von Ihnen wahr nehmen können. Besten Dank, Michael Hölzle

Lei Janssen
2 jaar geleden

Op 09 juli 2003 stapte ik samen met 2 collega’s de zaak binnen, voor een laser-therapie. Niet geheel overtuigd de behandeling ondergaan. 17 jaar later nog steeds clean en geen enkele sigaret meer gerookt! Gues what: mijn 2 collega’s ook niet. Beste investering uit mijn leven!

Lisanne en Rob
2 jaar geleden

11 november 2019 zijn wij bij Laservitalis geweest voor een laserbehandeling stoppen met roken. Sinds die datum hebben we allebei geen sigaret meer aangeraakt. We zijn alle 2 superblij dat we gestopt zijn.
Ingrid nogmaals bedankt.

Jo Pieters
2 jaar geleden

Hallo . Over de behandeling ben ik wel tevreden doch ik ging dit met wantrouwen tegemoet . Verrassend genoeg heb ik sindsdien geen sigaret meer gerookt . Ik denk er heel vaak aan , nu even lekker een sigaretje , oh nee ik rook toch niet meer . Als er rokers in mijn directe omgeving zijn dan doet mij dat niks . alleen meerdere malen per dag de gedachte hieraan , het gebeurt in een split second maar alles bij alles vind ik het niet vreemd want ik heb tenslotte minimaal 55 jaren gerookt . Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en wil jouw bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor deze laser behandeling . Groet Jo Pieters Ps . Gestopt sinds einde Januari

Gerrine
2 jaar geleden

Ruim voordat de laserbehandeling plaatsvond, kreeg ik een telefonische intake. Deze intake hielp mij al een eind op weg; Ingrid gaf veel bruikbare tips en wist heel goed mijn twijfels over stoppen met roken te benoemen en te bespreken. Ze gaf hierbij hele bruikbare tips. Nadat ik de laserbehandeling heb gehad, heb ik nooit meer een nicotinepleister gebruikt en niet meer gerookt. Ook de nazorg is heel prettig en effectief. Ook de praktijk van laservitales was fris, schoon en rustgevend. Kortom: een aanrader als je echt wil stoppen met roken!

Angela Houben
2 jaar geleden

21-09-19 ben ik geweest voor een laser behandeling! Die zelfde dag had ik ook de verjaardag van mijn jongste dochter. Ik heb niet gerookt en dit ging super goed. In december wad ik bang dat ik zou gaan terug vallen, veel stress en mijn vader ongeneeslijk ziek. Ik kon toen komen voor een laser behandeling! Super service! Vorige week maandag is mijn vader overleden en ondanks de stress, verdriet en af en toe zijn in een sigaret rook ik nog steeds niet!! Ik ben dus super blij dat ik voor de laser gegaan ben! Heb me ook echt op mijn gemak gevoeld! En al bij meerdere mensen aangeraden!