Lasertherapie


Lasertherapie is één van de meest succesvolle manieren om te stoppen met roken. Het is een moderne vorm van acupunctuur met wetenschappelijk bewezen resultaten. Er worden geen naalden gebruikt, maar een pijnloze softlaser. 

De behandeling start met een intake gesprek waarbij we informeren naar uw rookverleden en gezondheid. Daarna volgt de laserbehandeling en in de afrondende fase nemen we uitvoerig de tijd om u voor te lichten en voor te bereiden op een toekomst zonder sigaretten. De totale duur van de behandeling bedraagt ca. 1 uur.  

LaserVitalis besteedt extra aandacht aan de stofwisseling om eventuele gewichtstoename te minimaliseren. Een volkomen veilige, pijnloze en vooral effectieve methode.

Met de laser wordt een groot aantal acupunctuurpunten snel, professioneel en pijnloos behandeld. Het gevolg is dat de lichamelijke verslaving, de behoefte aan nicotine, verdwijnt, zelfs bij de meest verstokte roker. De behandeling is er ook op gericht om ontwenningsverschijnselen die eventueel kunnen optreden, te beperken. Door herstel van het evenwicht in uw lichaam zorgt de laserenergie ervoor dat de nervositeit en prikkelbaarheid beheersbaar zijn.